Din bilverkstad i Göteborg

Vi utför bilservice, bromsservice & avgasservice

Nya bilar kräver moderna anläggningar för reparation och kunnig personal. När du besöker vår bilverkstad möts du av fordonsmekaniker som utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör.  Våra tjänster sträcker sig från däckbyte och felsökning till reparation och service av husbil och lastbil. Som verkstad håller vi ett konkurrenskraftigt pris och och lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Genom att boka tid Bil Air Centers bilverkstad Göteborg kan du som kund luta dig tillbaka i vetskapen att din bil är i trygga händer. Välkommen till vår bilverkstad!

 

Underhåll och kontroll av bilen

Hos vår bilverkstad i Västra Frölunda, Göteborg får du alltid bilservice av hög kvalité och reservdelar till bra priser, oberoende av om du har en bensin eller dieselbil. Du som smart bilägare är medveten om att regelbunden service förlänger bilens livslängd och gör ditt bilägande mer problemfritt. Vi rekommenderar att du lämnar din bil på service minst en gång om året, men en bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Hör av dig till oss och boka tid för underhåll av din bil redan idag.

Bromsservice

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen, överallt. Vi på Bil Air Center bilverkstad i Göteborg utför professionella bromsreparationer och bromsservice på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi gör även reparationer av säkerhetssystem som ABS, ASR och ASP. Vi lämnar som alltid garanti på utfört arbete så att du som kund kan känna dig trygg och säker på vägarna.

 

Avgasservice

Ett nytt avgassystem resulterar ofta i att motorn arbetar mer effektivt och att bränsleekonomin blir bättre, vilket gör att avgassystemet betalar sig själv. En annan viktig aspekt är att miljöpåverkan blir mindre. Om du misstänker att ditt avgassystem läcker är det viktigt att du inte kör med det för länge utan åtgärd, eftersom avgaserna innehåller hälsovådlig kolmonoxid som ibland kan hitta in i kupén. För att du ska känna dig trygg i att ditt fordon håller de krav som rekommenderas är du välkommen till oss för en kontroll av ditt avgassystem så att du kan känna dig trygg i att du inte andas in avgaser som skulle kunna påverka din hälsa.

 

Diagnostik och felsökning

Om bilen fungerar inte som den ska eller kanske något som ha gått sönder men du vet inte riktigt vad kan vara. Då kan det vara klokt att göra en diagnostik eller felsökning på din bil för att kunna identifiera felet. Vissa fel kan vara svåra att hitta, då får man göra en omfattande undersökning och felsökning för att kunna hitta vad som behöver åtgärdas men ibland kan det räcka med en enkel felkodsavläsning. För bilservice i Göteborg är du varmt välkommen till oss på Bil Air Center. Här gör vi alltid vårt bästa för att du ska få den hjälp du och ditt fordon förtjänar.

 

En bilverkstad i Göteborg som passar dig

Som bilägare vill vi att bilen ska fungera som den ska. På Bil Air Center ser vi till att våra kunder får den service som deras bilar förtjänar. Oavsett om det handlar om däckbyte, reparation eller en genomgående bilservice finns vi här för dig som vill att bilen fortsätter att hålla den standard som du är van vid. Genom att välja oss framför andra bilverkstäder i Göteborg kan vi garantera att du som kund lämnar verkstaden nöjd och trygg i att din service blivit genomförd på bästa möjliga sätt.

Vi reparerar alla sorters fordon, från personbilar till bussar och lastbilar, och har lång erfarenhet och bred kunskap av bilservice i Göteborg. Våra tjänster sträcker sig från däck, felsökning, enklare reparation och bilservice, till mer komplicerade tjänster som exempelvis kylarservice och service av husbil.

 

Verkstaden som ger lite mer till ett bättre pris

I Göteborg finns många verkstäder att välja på, vilket gör att vi alltid försöker att hålla en hög standard på vår bilservice, alltid håller vår personal väl utbildad och använder oss av reservdelar av hög kvalitet. Genom att boka tid hos oss får du en verkstad som passar just dig. Vi är alltid tillgängliga för kunder som är ute efter service i världsklass till ett bra pris, med öppettider som passar alla.

Varmt välkommen till Bil Air Center, din bilverkstad i Västra Frölunda, Göteborg

Bilverkstad Göteborg
Bilservice Göteborg

Bil Air Center