Din bilverkstad i Göteborg

Vi utför bilservice, bromsservice & avgasservice

Nya bilar kräver moderna reparationsanläggningar och kunnig personal. När du besöker vår bilverkstad möts du av fordonsmekaniker som utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör. På vår bilverkstad i Göteborg är din bil är i trygga händer!

 

Underhåll och kontroll av bilen

Hos vår bilverkstad i Västra Frölunda, Göteborg får du alltid bilservice av hög kvalité och reservdelar till bra priser, oberoende av om du har en bensin eller dieselbil. Du som smart bilägare är medveten om att regelbunden service förlänger bilens livslängd och gör ditt bilägande mer problemfritt. Vi rekommenderar att du lämnar din bil på service minst en gång om året, men en bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna.

Bromsservice

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen, överallt. Vi på Bil Air Center utför professionella bromsreparationer och bromsservice på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi gör även reparationer av säkerhetssystem som ABS, ASR och ASP.

 

Avgasservice

Ett nytt avgassystem resulterar ofta i att motorn arbetar mer effektivt och att bränsleekonomin blir bättre, vilket gör att avgassystemet betalar sig själv. En annan viktig aspekt är att miljöpåverkan blir mindre. Om du misstänker att ditt avgassystem läcker är det viktigt att du inte kör med det för länge utan åtgärd, eftersom avgaserna innehåller hälsovådlig kolmonoxid som ibland kan hitta in i kupén.

 

Diagnostik och felsökning

Om bilen fungerar inte som den ska eller kanske något som ha gått sönder men du vet inte riktigt vad kan vara. Då kan det vara klokt att göra en diagnostik eller felsökning på din bil för att kunna identifiera felet. Vissa fel kan vara svåra att hitta, då får man göra en omfattande undersökning och felsökning för att kunna hitta vad som behöver åtgärdas men ibland kan det räcka med en enkel felkodsavläsning. För bilservice i Göteborg är du varmt välkommen till oss på Bil Air Center. Här gör vi alltid vårt bästa för att du ska få den hjälp du och ditt fordon förtjänar.

Bilverkstad Göteborg
Bilservice Göteborg
Bilservice Göteborg

Bil Air Center